Om oss

På Radiotorget har bedrivits tandvård i befintliga kliniklokaler sedan 1954. Första att driva kliniken var tandläkare Bengt Waldenström som innehade verksamheten fram till 1994 då Siw och Claes Igelström tog över.


Jag som driver kliniken sedan 2022 har tidigare arbetat både i Folktandvården samt i privat regi med alla typer av behandlingsbehov och patienter. Jag har behandlat unga, tandvårdsrädda, äldre sköra och multisjuka patienter samt utfört tandvård på äldre som ambulerande tandläkare på äldreboenden eller i hemmet.


De senaste åren har jag arbetat som undervisningstandläkare på tandläkarprogrammet på Odontologen och handlett tandläkarstudenter i deras kliniska tjänstgöring. Av mina studenter och kollegor har jag ofta fått höra att jag i mitt arbete är lugn, försiktig, lyhörd och arbetar metodiskt, vilket jag tycker stämmer in på mig som person. Jag hoppas att vi skall trivas tillsammans.


Välkomna!

Vi på kliniken

Nannsy Mastell Normark

Leg. Tandläkare och klinikägare. Utbildad på odontologen, Göteborgs Universitet. Har lång erfarenhet från tandvård i både offentlig och privat regi. Har senast jobbat som undervisningstandläkare på odontologen.

Vakant


Vi söker en tandläkare alternativt tandhygienist till kliniken. Vi tar emot spontanansökningar via mail.

Emelie Andersson


Utbildad tandsköterska med lång erfarenhet. Har jobbat på kliniken sedan 2014.

Vår målbild

Kompetens

För oss som arbetar med tandhygien på mottagningen i Västra Frölunda är det viktigt att ta vara på kompetens och utvecklas. Vi ser hela tiden framåt och regelbunden vidareutbildning för våra anställda är en självklarhet. Hos oss står arbetsglädje, kompetensutveckling, yrkesstolthet och högkvalitativ vård av tänder högt i kurs. 

Serviceanda

Genom att hela tiden hålla oss uppdaterade om utvecklingen inom tandvårdsbranschen ser vi till att vår patientservice alltid håller högsta kvalitet. Vi använder enbart moderna tandvårdsinstrument och metoder. I kombination med hög servicenivå och personlig kundkontakt får du alltid bästa bemötande hos oss på Radiotorgets Tandvård.

Trygghet

Vi lägger stor vikt vid att skapa en lugn och harmonisk miljö på kliniken. Vi har stor vana vid att avdramatisera tandläkarbesök också för tandvårdsrädda patienter. Vi är glada och stolta över våra många återkommande patienter. På så vis skapas en personlig relation och bästa förutsättningar för en frisk mun genom hela livet. 

Vårt upptagningsområde

Vi riktar oss till patienter över hela Göteborg.
Företrädesvis kommer våra patienter idag från västra delen av Göteborg, Flatås, Järnbrott, Högsbo, Eklanda, Tynnered, Fiskebäck, Hovås, Askim och Billdal.