Behandlingar

Akuta besvär

Hos oss får du alltid professionellt, vänligt och effektivt bemötande. Har du akuta besvär som exempelvis värk eller att en fyllning har lossnat, kan vi många gånger ta emot dig samma dag. Ring så gör vi vårt yttersta för att boka in dig så fort som möjligt alternativt boka via länken nedan.

Allmäntandvård

Genom regelbundna besök hos din tandläkare och god tandhygien mellan besöken har du goda förutsättningar att behålla dina tänder i gott skick. En god investering för en glad mun, ett vackert leende och en god tuggförmåga.

Hos Radiotorgets Tandvård hittar du ett brett utbud av behandlingar för dig och dina tänder. Vi utför all form av allmäntandvård såsom lagningar, rotfyllningar, kronor, broar och implantatprotetik mm.
Boka tid för undersökning gör du enklast via länken nedan.

Estetisk tandvård och tandreglering

Vi erbjuder även estetisk tandvård i form blekning och fasader. Inom en snar framtid kommer vi att erbjuda tandreglering med ett system som är uppbyggt av en serie genomskinliga skenor som med jämna mellanrum byts ut under behandlingens gång. Många patienter som tidigare avstått från tandreglering har med tillgång till en smidig och mer diskret tandställning. 

Försäkringskassan

Statligt tandvårdsstöd

Vi är anslutna till försäkringskassan och omfattas av det statliga tandvårdsstödet.

Det statliga tandvårdsstödet består av allmänt och särskilt tandvårdsbidrag, samt högkostnadsskydd. Det finns som ett skydd mot höga kostnader, för att stimulera till förebyggande tandvård samt för att ge ökat stöd till dig med ökad risk för sämre tandhälsa på grund av din funktionsnedsättning eller sjukdom.

Tandvårdsstödet administreras av Försäkringskassan. Mer information kan du få vi länken till försäkringskassan.

Boka tid

Bokning av ny tid eller ombokning av tidigare bokad tid gör du antingen via länkarna nedan alternativt via telefon.